Macedonian version

Macedonian version

Интервју за Добредојде Македонија Велкам Центарот co Чарлс Гарет, Британски амбасадор во Република Македонија

Интервјуто го водеше: Милица Трпевска, бивша ученичка на Државното училиште за деца и младинци со оштетен вид „Димитар Влахов“ –

Read More