1wins.com.ng
DMWC Projects

ДМВЦ Конференција “Од органска и бавна храна до зелена планета“

 
Почитувани,

Здружението Добредојде Маседониа Велкам Центар ве поканува да присуствувате на ДМВЦ Конференција “Од органска и бавна храна до зелена планета“ во вторник на 3 мај, 2022 од 11 до 13 часот во Европска Куќа (Делегација на ЕУ)

Во прилог агенда за конференција link.

Ве молам за потврда на вашето присуство,

Со почит,
Емилија Миладинова Аврамчева
Dobredojde” Macedonia Welcome Centre